Hoor wie klopt daar kinderen…. inmiddels niemand meer, want Sinterklaas heeft ons land alweer verlaten. Dus de Kerst komt met rasse streden dichterbij. Ondanks de huidige maatregelen gaat de voorbereiding op Kerst onverminderd door… wat betekent dat we onze winkel weer feestelijk aan het aankleden zijn. Dus kom eens langs en bewonder onze kerst-creativiteit.

En als je er dan toch bent, kun je meteen je Kerstinkopen doen. Met ons ruime assortiment zit er altijd wel iets passends tussen. Zo hebben we alleen van de heerlijke verzorgingsproducten van Janzen al 10 geurlijnen. Van Tapparfum hebben we meer dan 100 damesgeuren en 40 herengeuren, van Home Society hebben we een hele toren met decoratie en kaarsen… en dan hebben we het nog niet over de verschillende merken make-up (waaronder La Biostetique) en professionele verzorging van Juvena, Bergman Beauty Care en Nuxe.

En natuurlijk behoort ook een cadeaubon tot de mogelijkheden… dan kan de gelukkige ontvanger zelf kiezen uit onze winkel. Of geef een behandeling cadeau. Wie wordt er nou niet blij van een ontspannende massage, een broodnodige pedicure of een verfrissende gezichtsbehandeling?

Kortom, wanneer kom je langs? ūüôā