Het is intussen eind oktober… de feestdagen komen voorzichtig dichterbij. Daarnaast zijn er ook veel mensen jarig de komende tijd, wat betekent dat u waarschijnlijk cadeaus nodig hebt. En voor die cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor elk budget hebben wij een ruim assortiment aan cadeau-artikelen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de verzorgingsproducten van Janzen of de heerlijke parfums van Tapparfum? Van het Franse verzorgingsmerk Nuxe hebben we een paar mooie cadeaupakketten beschikbaar. Of geef wat leuks voor in huis, zoals fijne (geur)kaarsen van Home Society of een strakke ScentLamp. Maar natuurlijk kunt u zelf ook een pakket op maat samenstellen, dan pakken wij het leuk voor u in.

Of geef een behandeling cadeau. Belevenis-cadeaus zijn in de mode op het moment, en met een cadeaubon van FraNas kan de gelukkige ontvanger kiezen uit een ruim aantal behandelingen. Een gezichtsbehandeling, een massage of mooie nagels cadeau krijgen, dat wil toch iedereen?

En komt u niet uit de buurt? Geen probleem, wij kunnen producten en cadeaus natuurlijk ook naar u opsturen (verzendkosten van toepassing)