Bergman Clinics

.Bergman Clinics is een erkende instelling voor medisch specialistische zorg en is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande klinieken van Nederland. Bij Bergman Clinics staat de cliënt centraal en het leveren van optimale kwaliteit heeft de hoogste prioriteit. Naast de kliniek heeft Bergman ook eigen huidverzorgingsproducten ontwikkeld, genaamd ‘Bergman Beauty Care’. Deze producten zijn ontwikkeld door medische specialisten die werkzaam zijn in de Bergman Clinics. En deze lijn aan verzorgingsproducten is uiteraard verkrijgbaar bij FraNas

De huidverzorging van Bergman Beauty Care bestaat uit verschillende productlijnen:

-Cleansing Care

-Recovery Care

-Skin Care

-Special Care

-Body Care

De producten zijn een verlengde op de service uit de kliniek: van hoge kwaliteit en effectief. De Bergman huidverzorgingsproducten zijn te gebruiken na een behandeling, maar ook zonder dat je ooit een behandeling hebt ondergaan of van plan bent dit te doen.

Zo is bijvoorbeeld de huidverzorging van Bergman Cleansing Care bedoeld om de huid zacht maar effectief te reinigen van onzuiverheden en de producten van Bergman Body Care zijn bedoeld om het lichaam eens lekker te verwennen. Door middel van speciale en exclusieve ingrediënten zorgt Bergman huidverzorging voor doeltreffende oplossingen voor elke huid en voor elk probleem. Om de producten van Bergman optimaal te gebruiken zijn er de schoonheidsspecialisten van FraNas.

De schoonheidsspecialisten van FraNas passen de Bergman technieken toe tijdens de diverse Bergman behandelingen en kunnen advies geven over de te gebruiken producten voor thuisgebruik. FraNas heeft een breed assortiment aan Bergman producten, zowel in de salon als in de winkel.