Microdermabrasie

Het verouderen van de huid is het gevolg een verminderde aanmaak van collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig is.

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Door de microdermabrasie behandeling, gevolgd door de DermaShaper, draaien we uw biologische klok een stukje terug. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Het resultaat:

Al na één behandeling met microdermabrasie / DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Hoe werkt het:

Microdermabrasie is een proces waarbij, door middel van de met diamantstof bezette kop van het apparaat, onder vacuüm over de huid wordt gehaald. Hierdoor worden de bovenste huidlagen van dode huidcellen verwijderd en krijgt de huid het gevoel dat er extra cellen moeten worden aangemaakt. De ouder wordende huid heeft echter niet genoeg bouwstoffen in de omgeving om goede huidcellen aan te maken, hiervoor wordt de DermaShaper ingezet. De DermaShaper werkt met hele hoge geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Met deze behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Behalve voor huidverjonging worden behandelingen met de DermaShaper ook aanbevolen voor:

-Afvoeren van vocht onder de ogen en vermindering van wallen

-Kalmeren en herstellen van de couperose en/of de gevoelige huid

-Kalmeren en herstellen van de beschadigde huid (bijvoorbeeld door zonverbranding of na een operatie)

-Behandelen van verklevingen en littekens.

Apparatuur

FraNas heeft de beschikking over geavanceerde huidanalyse-apparatuur. Wij maken voorafgaand aan onze anti-aging behandelingen een persoonlijke analyse van uw huid, waarin o.a. de karakteristieke huideigenschappen, rimpeldiepte, vocht en vetgehalte, poriegrootte en pigmentvlekken worden bekeken. Een aantal van de camera-metingen kunnen tot 200 keer uitvergroot worden, zodat u zelf heel goed kunt zien wat uw huidconditie is. Op basis van de verkregen resultaten is het voor de schoonheidsspecialiste mogelijk om het beste behandelprogramma voor uw huid samen te stellen. Dit, uiteraard in combinatie met de juiste verzorgingsproducten voor thuis. Na de kuur wordt weer een analyse gedaan en wordt het resultaat van de kuur in beeld gebracht door foto’s van voor en na de kuur naast elkaar te leggen. Zo kunt u zelf zien wat het verschil is en in hoeverre uw huid is verbeterd. Een huidanalyse duurt ongeveer 30 minuten
Microdermabrasie behandelingen worden vaak gecombineerd met een behandeling met de dermashaper. Dit, zodat er een maximale verbetering van uw huid optreedt.

Een microdermabrasie behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van gezicht
  • Desinfectie van de huid
  • Microdermabrasie
  • Verzorging: dag / nacht crème

Een Dermashaper behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van gezicht
  • Desinfectie van de huid
  • Aanbrengen van serum en contactgel
  • Dermashaper
  • Verzorging: dag / nacht crème