Detox

Detox betekent ontgiften, een Detox behandeling is derhalve dan ook bedoeld om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Afvalstoffen worden normaal uit het lichaam verwijderd door de lever, en de nieren. Er zijn echter in de moderne wereld tal van omstandigheden waardoor de afvalstoffen niet of onvoldoende worden afgevoerd, denk hierbij aan stress en ziekte. Het niveau van afvalstoffen in het bloed en de organen neemt hierdoor toe, waardoor een algemeen gevoel van vermoeidheid en malaise ontstaat.
Een Detox behandeling kan uw lichaam helpen om het niveau van afvalstoffen weer te verminderen, zonder hierbij de organen te belasten.

De Bentlon Detox is een apparaat wat het lichaam ontgift.

Dit apparaat zorgt ervoor dat het lichaam gestimuleerd wordt om zelf te gaan ontgiften en om afvalstoffen goed af te scheiden. Ontgifting kan prima werken bij preventie van eventuele ziektes.
De elektrode van het apparaat wordt in een voetenbad gelegd, waardoor het water geïoniseerd wordt. Hierdoor ontstaan trillingen die overgebracht worden naar alle lichaamscellen. De afvalstoffen verlaten het lichaam via de poriën van de voeten en worden in het voetbad verzameld.

Hoe werkt het?

De Bentlon Detoxer is gebaseerd om een scheikundig onderzoek over waterkanalen op de celmembramen. De ionenreiniger zet “gewoon” water om, in negatief geladen water, dat de gezondheid bevordert. “Gewoon” water wordt omgevormd tot energetische water. Dit energetisch water kan goed binnendringen in het lichaam door de poriën en vervangt op deze manier afvalstoffen, gifstoffen en ongezonde cellen die al voor lange tijd in het lichaam zijn. Zodat de klant beter beschermt is tegen eventuele klachten of ziektes.
In het water ontstaat de Detox van het lichaam.
Elk orgaan en elke cel heeft zijn eigen bio-elektriciteit en wekt het magnetische veld van het menselijk lichaam op dat straling blijft afgeven. Dit wordt ook wel aangeduid als het “lichaamslicht”. In feite is het gewoon een circulerend stralingsveld rond het menselijk lichaam, de aura.
Als er ziekte in het lichaam aanwezig is, wordt de stroom van bio-elektriciteit verstoord en verandert de desbetreffende weerstandswaarde.
De verandering van de weerstandswaarde en het elektrische potentieel beïnvloedt de activiteiten van de deelcellen en beïnvloedt vervolgens hun stofwisseling: hoe sterker het vermogen, hoe dieper de invloed en vice versa.

DeTox behandeling ongeveer 45 minuten:

  • DeTox
  • Voetreiniging
  • Crème aanbrengen

De DeTox behandeling kunt u ook in kuurverband doen, een kuur is 6 behandelingen

Tijdens een kuur behandeling komt u 3 tot 6 weken achter elkaar, 1 of 2 maal per week, voor een D-Tox behandeling. De behandelingen worden evenredig verdeeld over deze periode.
Door de kuur worden alle verontreinigingen uit het lichaam verwijderd.