Massage Sassenheim

Bij FraNas kunt u terecht voor tal van rustgevende corrigerende en ontspannende massages.

Gezichtsmassage
Een gezichtsmassage is ontspannend en verbetert tegelijkertijd de spieren in het gezicht. Door een regelmatige gezichtsmassage vermindert de vorming van fronsrimpels
Dit is een onderdeel van de gezichtsbehandeling, maar kan desgewenst ook los worden gegeven.

Lichaamsmassage

Lichaamsmassages zijn een weldaad voor de drukke mens. Door middel van een massage ontspannen de spieren en komt een mens tot rust.
Door een massage verdwijnen verkrampte spieren, zenuwknoppen en worden spieren weer soepel, dit geeft een verfrissend en energiek gevoel.
Een massage verbetert de doorbloeding van de gemasseerde spieren, hierdoor kunnen opgehoopte afvalstoffen beter worden afgevoerd en wordt de spier weer soepel. De spieren worden door de masserende beweging ook losgemaakt van elkaar en wordt verkleving voorkomen.

Voetmassages

Door het vele harde werken, net niet optimaal zittende schoenen en veel lopen, kunnen voeten vermoeid en zeer aanvoelen. Een voetmassage kan hierbij verlichting bieden. Door een voetmassage verbetert de doorbloeding van de voet, ontspannen de spieren en komt u tot rust.
Als u koude voeten heeft worden deze warmer en door de verbeterde doorbloeding worden opgehoopte afvalstoffen beter afgevoerd.
Heeft u branderige en vermoeide voeten dan masseren we met een verkoelende gel waardoor de warme verdwijnt.