Permanente Make-Up

De moderne vrouw wil er op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Normale make-up kan niet altijd aan deze wens voldoen, met permanente make-up kan dit wel! Bij permanente make-up wordt eyeliner, lip liner of wenkbrauwpotlood permanent aangebracht. Uw permanente make-up blijft altijd keurig op zijn plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds, u heeft altijd een verzorgde uitstraling. Tijdens het sporten, wanneer u uit het zwembad komt, door weer en wind, uw make-up is keurig verzorgd. Als alle andere ‘gewone’ make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten laten het gezicht spreken. Daarnaast bespaart het u veel tijd, omdat u op bepaalde plaatsen geen make-up meer hoeft aan te brengen.

Permanente Make-up behandelingen
Een behandeling bestaat uit drie gedeeltes:

1 Een intake gesprek

Voordat wij permanente make-up zetten vindt eerst een intake gesprek plaats, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken en onze specialisten in overleg met u een tekening van de permanente make-up op de gevraagde lichaamslocatie maakt. Hierdoor kunt u zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Nadat de vorm en kleur zijn bepaald, wordt de permanente make-up aangebracht.

2 De behandeling

Permanente make-up zetten is helaas niet geheel pijnloos en als u wilt kan uw huisarts een verdovingsmiddel voorschrijven. De eerste dagen na het aanbrengen van permanente make-up is het van belang dat de huid zo soepel mogelijk blijft en daarom krijgt u aan het einde van de behandeling een creme mee om de behandelde lichaamsdelen mee in te smeren. Het is ook belangrijk om niet te krabbelen op de behandelde delen om te voorkomen dat de kleur wordt verwijderd.

3 Een vervolgafspraak

Na enige weken vindt er een vervolgafspraak plaats om te kijken of de permanente make-up voldoet aan uw wensen, de kleur goed is en de gehele vorm goed is gebleven. Eventuele correcties kunnen op dat moment worden gedaan. Daarna kunt u jaren genieten van de aangebrachte permanente make-up. In onze door de GGD goedgekeurde salon kunt u rekenen op een goede en hygiënische behandeling waardoor het risico op infecties tot het minimum wordt teruggebracht. De GGD inspectie richt zich op de inrichting van de behandelruimte en het hygiënisch werken van onze specialisten.